SLIKALA NOVU KUĆU DA SE POHVALI PRIJATELJIMA: Kad je pogledala fotografiju, umalo se onesvijestila od šoka! Ne postoji logično objašnjenje! (FOTO)

18.08.2019 - 20:31 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Mišel Midvinter (30), majka dvoje djece, prije mjesec dana uselila se u kuću u jednom selu u Engleskoj.

Kako bi pokazala prijateljima svoj novi dom, izašla je napolje i slikala kuću. Na prozoru se u tom trenutku pojavilo lice. Mišel je izjavila kako je ušla unutra da provjeri ima li nekoga u kući, ali je soba u kojoj je vidjela osobu na prozoru bila prazna.

1-1000x0

(foto: Printscreen)

– Neki veruju da je u pitanju sjenka od cvijeća, ali ne odgovaraju uglovi – rekla je Mišel. Ovo nije usamljen slučaj. Mišel je rekla kako je jednom u kući pao sat sa zida, a njeni prijatelji tvrde da se i kvaka jednom okrenula i vrata se sama otvorila, iako sa druge strane nije bilo nikog! Mišel je slike objavila na Fejsbuku, ali niko od prijatelja nije mogao da nađe logično rješenje.

473308-kuca-ff-1000x0

(foto: Printscreen)

Lokalni istoričar Andrej Džons (50) tvrdi kako bi lice na prozoru mogao da bude jedino duh Semjuela Kenta, koji je zauvijek napustio ovaj svijet 1872. godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!