REKLA JE DA NEĆE PONOVO, A SADA OBRAT: Evo da li Luna ulazi u Zadrugu 3

18.08.2019 - 21:36 | Show

Luna Đogani je imala uspona i padova u rijalitiju Zadruga, ali napominje da su loši trenuci iza nje i da je pravo vrijeme da zablista u najvišem sjaju. Trenutno uživa u svojoj pobjedi, ali i u uspjehu koji je postigla prvom pjesmom "Deveti krug".

- Ja sam zdrava kao dren, super sam, uživam u životu i nadam se da će tako i da ostane. Zaljubljena sam i ispunjena i to se vidi. Kada sam izašla nakopon sam se osjećala napokon kao pobjednica. Ja sam na svim poljima ostvarena, ispunjena i sretna. Bilo je raznih glasina, ali Marko i moja mama su u dobrim odnosima, sve je u najboljem redu - rekla je Luna.

110473-luna-dogani1-iff

Što se tiče ponovnog učeća u "Zadruzi" Đoganijeva nije željela da se zaklinje kao poslije "Zadruge 1", kada je rkla da neće, a onda ponovo postala dio Imaginarijuma.

- Jao ja mislim da ne. Nema šanse. Neću da kažem nikada, jer sam to rekla prošli put, pa sam ušla. U životu nikada ne trebaš da kažeš nikad jer ne znaš na šta život može da te dovede i šta moraš nekad da uradiš da bi se izborio za neke svoje ciljeve, kao što sam ja morala da uradim i uspjela sam u tome. Reći ću ne znam, ali šta bude biće. Za sada sam usredsređena na karijeru - priznala je Đoganijeva.

luna

Ona se prisetila trenutaka koje je provodila u rijalitiju, pa se osvrnula na svoje suze, koje nije štedjela tokom trajanja takmičenja.

- Najteže kada ne možeš da pobjegneš od nekih stvari koje su se dešavale u prošlosti, kada ljudi stalno ti dodjeljuju neku krivicu i to kada ti spomenu porodicu i upliću ljude koji nisu krivi ni za šta i koji uopšte nisu dio toga. E, to je ono što ja nikada nisam mogla da kontrolišem i zbog toga sam se uvijek svađala. Sve sam transparentno radila, ja svoje emocije ne umijem da kontrolišem. Tamo (u rijalitiju) se osjećaš kao da si sam na svijetu, osjećaš se previše usamljeno - rekla je Luna u "Novom jutru".

luna2

(Foto: Instagram)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia