ZVEZDE GRANDA

SVI PIŠU KAKO JE ONA NOVI ČLAN ŽIRIJA "ZVEZDE GRANDA": Pjevačica se oglasila i otkrila pravu istinu, "TO JE OZBILJAN POSAO"

19.08.2019 - 09:13 | Show

Mjesecima se spekuliše o tome da li će se postava žirija Zvezde Granda promijeniti, i ko će sjediti na tom mjestu. Pričalo se o raznim imenima izvođača, jedna od njih je i Vesna Zmijanac.

zvezdegranda

Folk diva je otkrila da li će se priključiti fantastičnoj šestorki.

vesnaig

Foto: Instagram

vesnaig2

Foto: Instagram

- Nemam ja vremena za to iskrena da budem.To je ozbiljan posao, ozbiljna snimanja ozbiljni sati provedeni tamo. Ja imam 3 kuće, unuku, kćerku, zeta, dok sve podmirim zaboravim da treba da spavam - rekla je pjevačica, a onda nastavila.

vesnaig3

Foto: Instagram

- Moram vam sad ispričati anegdotu za te kuće moje. Dok sam bila mlada zaljubim se u nekog klinca ja mlada, a on još mlađi i sretne mene Beba Selimović i kaže meni –šta će ti taj jeb.dar? Tebi treba gospodin koji će ti kupiti jednu kuću,drugu kuću, treću kuću (smijeh). Tako da ja u ovim godinama dok sve obiđem dok vidim šta je gdje procurilo, dok platim sve čestitke stvarno nemam vremena, ali lijepo je to i veselo je - završava Zmijančeva.

vesnaig4

Foto: Instagram

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia