STIGLO NAREĐENJE S VRHA, VUČIĆ DONIO EPOHALNU ODLUKU: Tiče se SRPSKE VOJSKE, evo šta će se desiti!

05.09.2019 - 15:42 | Vijesti >> Region
Autor: Novi.ba/agencije
 

Ministar Vulin ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna.

Prvi put svi pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane biće osigurani 24 časa sedam dana u nedelji, što je jedan od načina da se pokaže briga o ljudima i da je život u Vojsci Srbije svakoga dana po malo bolji - izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- U skladu sa naređenjima vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, svi pripadnici Vojske Srbije moraju da osjete da država o njima brine i da se kvalitet života u Vojsci Srbije svakog dana povećava. U skladu sa takvim naređenjem mogu da kažem da su po prvi put svi pripadnici Vojske Srbije i svi pripadnici Ministarstva odbrane osigurani 24 časa sedam dana u nedelji, od bilo čega što može da im se desi - naglašava ministar Vulin.

Takođe, ministar Vulin ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna, da Vojska Srbije mora da bude obučena, opremljena, ali i sačinjena od zadovoljnih ljudi o kojima se brine i o kojima se razmišlja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!