U bolnici OSVANUO SKANDALOZAN NATPIS koji je sve doveo do ludila! Ovako nešto se ne pamti!

07.09.2019 - 10:02 | Vijesti >> Region
 

Radnici obezbjeđenja Opšte bolnice u Pirotu dobili su obavještenje da će biti kažnjeni ako preko razglasa ne puštaju Radio S.

bolnica

„Službenici koji rade u dnevnoj smeni obavezni su da u devet časova uključe razglas sa koga se emituje muzika Radija S. Ista se isključuje u 19 sati pri završetku smjene. U slučaju da se ova radna obaveza ne ispuni, smatraće se težom povredom radne obaveze i biće sankcionisana od strane direktora“, navodi se u opomeni koju je juče potpisao Nenad Krstić, šef obezbjeđenja.

bolnica

Direktor bolnice Goran Petrović kaže da se ime ove radio-stanice našlo na opomeni spletom „nesrećnih okolnosti“ i da ideja nije bila da se favorizuje bilo koji medij ove vrste.

bolnica

Prema riječima direktora, opomenu je napisao šef u konsultaciji sa njim, zbog „opstrukcije pojedinih radnika obezbjeđenja koji su puštali neprikladnu ili preglasnu muziku, radio-stanice koje su krčale ili su pak izbjegavali da puštaju muziku preko razglasa.

bolnica

- U našoj bolnici postoji praksa od 2013. godine da se na razglasu čuje tiha i lagana domaća muzika, a ne narodna jer ovo nije narodno veselje, ali ni strana jer naši ljudi većinom ne razumiju strani jezik. Zbog toga što su neki radnici minirali takvu praksu, šef obezbjeđenja je prije tri dana napisao prvu opomenu u kojoj su svi zamoljeni na izvršavanje obaveze, a zatim je juče uslijedila i druga opomena - objašnjava direktor pirotske bolnice.
Izvor: alo.rs

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!