Miljanina ČIPKA ZAVRŠILA kod Darka Lazića! Nakon njegovog nastupa, Kulićeva otkrila DETALJ koji će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

11.09.2019 - 16:25 | Show
 

Nakon razgovora sa robotom Leposavom, Miljana Kulić se vratila u Rajski vrt kako bi Drvetu mudrosti prenijela utiske poslije upoznavanja, ali i sa sinoćne žurke kada je pjevao njen omiljeni pjevač Darko Lazić. 

-Šta se dešava kod tebe Miljana? - upitalo je Drvo Miljanu. 

-Skeniram ljude, isto kao što Leposava skenira mene. Sa starim zadrugarima provodim više vremena nego sa novim. Mudro ćutim. Sinoć sam Vladimiru prišla da ga malo provociram, da pravim šou, a on to ne razumije. Kad mu je teško, uvijek ću mu prići. Moj odnos sa sa Mirkom Gavrićem je čudan, ni sama ne znam - pričala je Miljana, a onda otkrila detalj sa sinoćne žurke, kada je njena crna čipka završila u rukama pevača.

-Sinoć je bilo odlično na žurki, Darko Lazić je pjevao. Stefan Milošević me je pitao da li imam neki veš ili brushalter da bacim Darku Laziću. Ja sam mu rekla da je čovjek oženjen i da me ne zanima u tom smislu. Rekla sam mu da mogu da mu dam. Našla sam crnu čipku koju sam nosila na moru, ali sam rekla Stefanu da se ne sazna da sam ja to dala i Darko kao da je znao i pitao je da li je to moje. Ja neću da se priča kako sam ja oženjenom čovjeku bacala čipku. Mnogo sam se obradovala kada je on došao. Imala sam tremu, nisam znala kako ću da reagujem. Ja njega mnogo volim, i njega i njegovu porodicu - podijelila je Miljana sa Drvetom mudrosti svoje utiske sa sinoćne žurke. 

darko-kurir

Foto: Kurir

Potom je Miljana upitala Drvo mudrosti da joj ispuni muzičku želju, a zauzvrat je ona morala da otkrije jednu tajnu zbog koje će sigurno svi ostati u šoku. Naime, Kulićeva je otkrila kako Nataša Radan i Dragana Stojančević potajno gaje emocije prema njoj. 

-Verovatno niko to nije primetio, ja jesam, Nataša Radan me je poljubila u usta. Bila sam u šoku. Rekle su mi da sam j*bozovna, pipkaju me, idu za mnom. Nikad mi se nije desilo da mi djevojka udjeljuje komplimente, da pričaju kako se pale na mene. Jedna i druga (Dragana Stojančević) pokušavaju da mi se približe, a mene je sramota. Ja sam njima rekla da mene žene ne zanimaju - otkrila je Miljana. 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Novi.ba/Pink

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!