SRPSKI PJEVAČ ŠOKIRAO SVE, PREŠAO NA ISLAM I PROMIJENIO IME: Samo dvije osobe su to znale, ESTRADA U NEVJERICI!

12.09.2019 - 14:09 | Show
 

Pjevač Bojan Tomović se bori sa bipolarnim poremećajem, ali se redovno oglašava na svom Fejsbuk i Instagram profilu. Nedavno je objavio kako više ne želi da posećuje porodična i prijateljska slavlja. Sada je Bojan obavestio svoje pratioce da je odlučio da promijeni ime i pređe u islam:

- Iako je vjera intimna stvar, pošto se juče već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par meseci nisam agnostik, jer sam 28.6.2019 tačno u podne, prešao u Islam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića, onog bipolarnog, od života umornog polu čovjeka, sad sam novorođen - napisao je Ammar i dodao: 

bojan-tomovic

foto: Instagram

U Islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači ŽIVOT, tako da ja uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samou*istva, biram novi ŽIVOT. P. S za ovo su do sada znale samo moja draga Hanka Paldum i Miljana Kulić, eto sad znate svi. SELAM ALEJKUM - završio je pjevač.

Evo kako je to izgledalo:

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia