EVO KAKO DANAS IZGLEDA KRISTIJAN, SESTRIĆ TOŠETA PROESKOG: Ide stopama svog ujaka, ODUŠEVIT ĆE VAS POJAVOM!

12.09.2019 - 20:28 | Vijesti >> Aktuelno
 

Kristijan na Instagramu dijeli slike iz djetinjstva sa svojim ujakom i time pokazuje da ga se i dalje živo sjeća i da mu nedostaje.

kristijan

Ipak, da krv nije voda, dokazao je i Tošetov nećak, Kristan Risteski, koji je odlučio da krene stopama svog pokojnog ujaka, te je očigledno da je talenat za muziku dio njihovog genetskog naslijeđa. I Kristijan se danas bavi muzikom, a već je Toše bio taj koji je uvidio koliko je talentovan zapravo ovaj dječak, pa je tako odlučio da s njim napravi jednu zajedničku pjesmu kojoj su dali ime My little one. Ta pjesma se našla na albumu koji je posthumno objavljen, The hardest thing.

kristijan2

Danas, Kristijan ima dvadeset godina, te studira na Fakultetu za audiovizualne umjetnosti u Skoplju, a prije dvije godine je sarađivao i sa bivšim Tošetovim saradnikom i britanskim producentom, Endijem Rajtom, koji je bio oduševljen mladim Kristijanom i njegovim entuzijazmom za rad i za muziku.
kristijan

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!