GILE PREVARIO ŽENU SA NJOM, CIJELA ZADRUGA U ŠOKU: Objavljeni dokazi, SVE ISPLIVALO!

14.09.2019 - 12:24 | Show
 

Sinoć je u Zadruzi u toku Igre istine izbio skandal kad je Bane Čolak otkrio da je Nataša Radan bila u vezi sa poznatim, oženjenim pjevačem.

screenshot-5
Naime, on je ispričao kako su on i Nataša bili u nekoj vrsti veze, ali da je to ona prekinula uz obrazloženje da su joj brojne poznate ličnosti, njeni prijatelji savjetovali da prekine sa Banetom, jer on nije dovoljno dobar za nju. 

screenshot-4
Ipak, Bane je navodno kasnije saznao, a to mu je potvrdio i novinar Marko Đedović koji je takođe trenutno u Zadruzi, da je osoba koja je to tražila od Nataše navodno poznati pjevač Amar Gile, sa kojim je ona tada bila u vezi. 

ajdjfjd-0
Nakon toga su mnogi optužili Baneta kako na jeftin i ružan način igra rijaliti igru i kako je instritucija braka sveta, a on je sa ovim pričama narušava. Bane je sa druge strane bio siguran u ono što priča i rekao da je njemu savjest čista. 

Sa druge strane su ga osudili Vladimir Tomović i Miljan Kulić, što je razbjesnilo Lepog Miću koji je rekao da ga je "baš briga" za Amar Gileta i da on treba da odgovara, ako je ovo istina. 

dkjfdlskjfd-0

Iako je sve ovo negirala, Nataša Radan je prije samo par nedelja na svom storiju objavila slike sa Amarom na kojima se vidi da su veoma bliski. Ona mu je sjedela u krilima, a jednu sliku je ukrasila srcima. 

Novi.ba/Srbijadanas/Foto: Instagram

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!