DARKO LAZIĆ pokazao NOVI AUTOMOBIL! Ovakav je SAMO JEDAN U SRBIJI! O njemu je maštao GODINAMA! ZVIJER!

18.09.2019 - 17:12 | Show

Sinoć su u emisiji "Ami G show" kod voditelja Ognjena Amidžića gostovali Rada Manojlović, Darko Lazić i Dženan Lončarević. Na samom početku emisije Darko Lazić predstavio je svoj novi automobil.

Naime, on je prije ulaska u studio izašao iz automobila za koji je rekao da mu je uvijek bila životna želja da ga ima. Darko je u nastavku istakao i kako još uvijek nema vozačku dozvolu koja mu je oduzeta nakon saobaćajne nezgode koju je imao.

-Ovo je Golf dvojka, ima 300 konja ispod haube. Ja ga inače ne vozim, jer još uvijek nemam dozvolu, ali mi je želja da ga kupim. Životna želja mi je bila da kupim Golfa dvojku, auto koji ne može nikada da se uništi. On je stariji od mene, ali unutra izgleda novije od mene. Ovo je jedan jedini u Srbiji, ovako urađen. Ovo je nešto što ja moram da imam u garaži – rekao je Darko Lazić, piše pink.rs.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Novi.ba/Express

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia