ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POSVAĐALA SA FILIPOM: Kad je vidjela šta nosi u krevet, POBJESNILA JE!

20.09.2019 - 10:47 | Show
 

Od kada je postala majka, atraktivna pjevačica Aleksandra Prijović ima manje sna, ali sve to padne u vodu kada uzme naslednika Aleksandra u naručje. Ona uspješno balansira između privatnog i poslovnog života, tako da ne trpi nijedan od njih.

- Ne spavam više dugo kao prije. Sada se samo probudim i gledam gdje je Aleksandar. Sve vrijeme provodim s njim. Kada moram da odem negde, sve završim u što kraćem vremenskom roku i brzo se vraćam kući - kaže za “Blic” Aleksandra Prijović.

prijovic

Ovu šarmantnu pjevačicu zatekli smo na jednom gradskom dešavanju, a društvo joj je pravio kum Aco Pejović.

- Filip je ostao s Aleksandrom, a s njima je i Filipova mama Zorica. Sina mogu da ostavim sa Filipom jer je on najbolji tata na svijetu. Ne moram da brinem da li će sve biti kako treba - naglašava pjevačica, koja kaže da se pored karijere i uloge majke trudi da bude i dobra supruga. Ipak, kao i u svakom braku, priznaje da između nje i Filipa postoje nesuglasice:

- To su neke sitnice. Kada sam bila na posebnom režimu ishrane, Filipu je bilo najslađe da donese hranu koju volim u krevet i da pustimo film. I naravno da me to iznervira. Zamolim ga da siđe dole da jede, a on neće. Dođe do sitne rasprave, ali ništa ozbiljno. Onda ja prećutim i idemo dalje, šta da se radi. On pojede, ja izdržim i kao da se ništa nije desilo.
Prema njenim riječima, oboje su romantični, pa jedno drugo često znaju da iznenade nekim gestom.

265600-16-prijovicka-glavna-iff

- Romantični smo, no kako imamo puno obaveza, u posljednje vrijeme ne stižemo da se na taj način posvetimo jedno drugom. Otići ćemo na neku lijepu večeru kad ugrabimo vremena - kaže Aleksandra, koja kaže da u njenoj porodici ne važi floskula da se svekrva i snajka mrze. Ona Filipovu majku Zoricu izuzetno cijeni, a misli da je to i uzajamno.

Ona je divna žena prema meni - naglašava pjevačica, koja sve svoje tajne deli i sa svojom majkom Borkom.- Šta god da mi se dešava u životu, prvo pozovem mamu. Majka je moj najbolji prijatelj - kaže Aleksandra, koja dodaje da je podržava i Filipova majka Zorica Nakić.

prijovic-2

Suprug mlade pevačice Filip Živojinović već neko vrijeme se bavi ugostiteljstvom, pa tako imaju svoj restoran.

- Mi imamo restoran dvije godine. Nikada nisam došla sa stavom da sam gazdarica, nego kao gost. Ne volim to. Nisam taj tip - priznaje ona.

Boba je poseban čovjek

Aleksandra nikada nije krila da odličan odnos godinama gaji sa Lepom Brenom, maćehom njenog supruga Filipa, ali i njegovom braćom Stefanom i Viktorom. Svekar Boba Živojinović ima posebno mjesto u njenom srcu, a i on je često isticao da je ona njegova mezimica.

- Bobu neizmjerno volim, i to od prvog dana. On je poseban čovjek - kaže pjevačica.

(Pulsonline.rs)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia