VAŽIO JE ZA VJEČITOG NEŽENJU A SADA SU ISPLIVALI ŠOKANTNI PODACI: Poznati glumac je stao NA LUDI KAMEN, a mlada je obukla SKROZ ČUDNU, ROZE VJENČANICU! FOTO

22.09.2019 - 14:35 | Show

Prije skoro tri decenije, Karadžić je stao na ludi kamen, što obara činjenicu da je "vječiti neženja"

Glumac Mima Karadžić u javnosti je poznat kao "vječiti neženja", a godinama unazad u intervjuima je isticao da ne bježi od bračne zajednice, ali da mu se brak jednostavno nije desio.

235025-1501115-mima2-ff-ff

Foto: Dragana Udovčić

Međutim, u javnosti su se ipak pojavile informacije o braku koji je Mima sklopio davne 1992. godine.

Sada već davne 1992. godine, Mima Karadžić u Crnoj Gori upoznao je izvjesnu Sunčicu, koja je u Herceg Novom bila na ljetovanju.

235029-1501117-mima1-ff-ff

Foto: Dragana Udovčić

Nakon nekoliko mjeseci zabavljanja, glumac je odlučio da ozvaniči vezu sa tadašnjom djevojkom, i to u Beogradu.

Prema informacijama koje su dospjele u javnost, Mima je oženio Sunčicu 21. novembra 1992. godine, na dan svoje krsne slave - Aranđelovdana. Kum na vjenčanju bio mu je kolega Žarko Laušević, a mlada je bila neobično obučena. Mima je nosio teget odijelo, a mlada roze vjenčanicu.

160011-mima-karadzic-ff

Foto: Marina Lopćić

Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, te su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti poslije toga ništa nije znalo.

Novi.ba/Espreso/

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia