TUŽNA VIJEST POTRESLA ZADRUGARE: Majka zadrugarke na korak do SMRTI (FOTO)!

23.09.2019 - 12:14 | Vijesti >> Aktuelno
 

U  Zadruzi je u toku "Gledanja snimaka" nastao haos.

Naime, došlo je do rasprava oko raskida Jelene Krunić i Filipa Reljića. Reljić je ranije napomenuo da on neće govoriti o tom raskidu ni na jednom drugom mjestu, već samo za stolom i kada se to od njega bude tražilo.

On je raskinuo sa Jelenom, međutim kada je za stolom rekao da će da iznese pravi razlog raskida, ona je pobjesnila misleći da to nije isti razlog koji je njoj naveo.

Zbog toga je ona pobjsnila, napravila haos, a zatim otišla u pab gde je doživjela pravi nervni slom.

Kada je ona otišla, Filip je pokušao da objasni zašto je među njima nastao ovaj nesporazum. Uključila se i Tara Simov koja je pokušala da mu pomogne. Ona je rekla da je ona bila tu za Filipa nakon ovog raskida, zagrlila je Filipa, a Jeleni je to zasmetalo.

Onda je Milan Milošević spomenuo da je Filip predhodne večeri želio da se potuče sa Vladimirom Adžićem.

- Rekao si da kada saznaš ko je pronio trač da hoćeš da raskineš sa Jelenom da ćeš mu se pop*šati u usta - ubacila se Dalila, a Tara je opet odbranila Filipa.

zadd

Foto:Shutterstock

- Adžić je nasrnuo na Filipa, a ja sam se ispriječila, žensko sam mogao je da me pokosi - rekla je Tara, a Dalila je dobacila da je nakon toga ona napala Adžića.

- Zašto što mi je psovao mrtvu majku, a mama mi je na korak od smrti - rekla je Tara.

Na kraju je Filip rekao da su njih dvoje raskinuli zato što između njega i Jelene nije postojala dobra verbalna komunikacija.

Novi.ba/Alo.rs

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!