NAIZGLED SAMO OBIČNA UTIČNICA: A iza nje se skrivalo OVO!

10.10.2019 - 10:14 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Euan Wright je čak šest sedmica živio u svom novom stanu u škotskom gradu Stirlingu kada je shvatio da jedna od utičnica za struju nikako ne radi.

Zato je odlučio da uz pomoć prijatelja rastavi tu problematičnu utičnicu da bi vidio u čemu je problem, a ono što su iza nje otkrili, baš ih je iznenadilo obojicu. Nakon što su uklonili plastičnu zaštitu, shvatili su da nigdje nema kablova za struju već su unutra pronašli jedan mali - sef. U njemu su pronašli jednu staru bankovnu karticu kojoj je rok istekao još 2006. godine, ali i račun od sefa kada je kupljen.

uticnica1

uticnica2

– Većina ljudi sa kupovinom kuće dobije i doživotni dug, ali u ovom slučaju smo dobili jednu zanimljivu priču – rekao je Euan. A da li je bilo kakvih nočanih sredstava na kartici kao i još nekih vrijednosti u sefu, nije poznato. Ali je ovo definitivno jedna zanimljiva priča koja se ne dešava tako često.

Izvor: dobardan.info

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia