POSLALA SAM SINA KOD BABE I DEDE NA SELO: Duša me zaboljela zbog onoga što mi je REKAO kad se vratio! ISPOVIJEST očajne majke koju je sin počeo da MRZI

10.10.2019 - 21:18 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Moj sin ima samo šest godina i bio je četiri dana kod bake i deke na selu jer su oni navalili da malo ostane kod njih jer svog unuka mnogo vole, a slabo ga viđaju.

baka-kata-iz-gunje

Muž i ja smo dozvolili, neka bude, ipak je on njihov unuk. Prošla su ta četiri dana i kada je došao, ulazi na vrata, ja onako sva srećna krenula da ga zagrilim, a on samo ode u svoju sobu i ništa ne reče. Mislila sam da se dijete kao dijete uželelo svojih igračka, pa je otišao da se igra.

selo

Kada je bilo vrijeme večere ja ga zovem da jedemo, a on meni kaže: "Neću da dođem kod tebe, k**vo jedna, ti nisi moja mama”. U prvom trenutku nisam vjerovala šta reče, ali dijete je, on ne zna ni šta to znači i pitam ga ko mu je to rekao, a on kaže da su baka i deda to rekli jer sam odvela njihovog sina u grad.

tuz-no-dijete-pixabay
Ovo nije prvi put da se mješaju u naš život, već je nekoliko puta pokušala da me uništi ali nije uspjela, sada više nikako neće viđati svog unuka, a sin neka joj ide ako želi, jer ja više neću!"

dijete

Novi.ba/Kurir

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!