CIJELI INTERNET PRIČA O POTEZU MARIJE ŠERIFOVIĆ, SVE JE IZNENADILA: "Dajte mi broj od tih ljudi, sad ću to da riješim.."

17.10.2019 - 14:40 | Show

Marija Šerifović jedna je od rijetkih javnih ličnosti, koja više radi, a manje govori. Ne hvali se pretjerano, a objavljuje šta namjerava da uradi samo ukoliko joj je potreban nečiji kontakt kako bi mu pomogla.

Iako ovo nije prvi put da pokaže humanu stranu, Marija se javnosti putem Tvitera obratila i zatražila kontakt petočlane porodice Seladin koja je iseljena iz doma u kojem je živela od 1982. godine, uprkos tome što je jedan član teško bolestan.

marijaaa

Foto:Instagram

Iako supruga ima kancer, a po nju je došla i Hitna pomoć prilikom iseljavanja, ovoj porodici dani su veoma teški i nimalo olakšani.

Ova situacija veoma je razbjesnilla i u isto vrijeme rastužila Mariju koja im je pomogla, a prethodno tražila kontakt:

marija

Foto:Twitter

Ubrzo su mnogi počeli da se oglašavaju i da pjevačici pružaju podršku. Nakon svega, javila je da će sve biti u redu, te da se čula sa članovima porodice.

marija1

Foto:Twitter

Novi.ba/Blic.rs

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia