ARKAN IZDVOJIO BOGATSTVO DA BI "KUPIO" CECU, O OVOJ CIFRI SVI SU PRIČALI: Hoće li Veljko nadmašiti oca?!

18.10.2019 - 18:02 | Show

Prije nekoliko dana kao bomba odjeknula je vijest da će folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović postati baka!

Prije par dana Ceca je objelodanila vijest da je Bogdana Rodić, verenica Cecinog sina Veljka Ražnatovića, trudna.

Ubrzo je uslijedila i vijest o svadbenom veselju - objavljeno je da će vjenčanje biti upriličino 24. novembra u beogradskom hotelu "Hajat", zbog čega su presretni Ražnatovići užurbano otpočeli pripreme za ovaj važan dan!

ceca1

Foto:Screenshot/Instagram

Veljkova svadba će, kao što je i Ceca ranije priznala, biti prava srpska, tradicionalna, te ne treba da čudi što će mladenci ispoštovati većinu običaja bez koje nijedno svadbeno veselje ne može da prođe, a jedno od njih je svakako kupovina mlade.

Isti običaj ispoštovali su i Veljkovi roditelji, Ceca i pok,ojni Željko Ražnatović Arkan, na svojoj svadbi koja je proglašena "svadbom vijeka" 1995. godine. Cecu je tada mladoženji Arkanu i njegovim svatovima prodavala njena rođena sestra Lidija Ocokoljić, a po svemu sudeći, Ceca je bila najskuplje plaćena mlada u Srbiji!

ceca2

Foto:Screenshot/Youtube

Naime, Arkan je prvo dao nekoliko štoseva sa njemačkim markama, a kada je Lidija rekla da je to nedovoljno, Ražnatović je pozvao jednog momka koji je pred njim otvorio akten-tašnu u kojoj je bilo brdo para i skupocena narukvica od dijamanata.

ceca3

Foto:Screenshot/Youtube

Kao da ni to nije bilo dovoljno, mladoženja je sa ruke skinuo zlatan sat i vredan prsten, a to su učinili i njegovi prijatelji! Lidija je na kraju popustila, a Arkan je ušao u sobu gdje ga je dočekala Ceca u tradicionalnoj narodnoj nošnji.

Nema sumnje da će i Veljko odriješiti kesu krajem idućeg mjeseca, kada će se oženiti Bogdanu, a da li će premašiti sumu kojom je njegov otac Arkan platio Cecu, ostaje da se vidi!

ceca4

Foto:Screenshot/Youtube

Novi.ba/Alo.rs

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia