ZABRINJAVAJUĆI REZULTATI IZ OSNOVNE ŠKOLE,  a tiču se magapopularnog repera BUBA CORELLIJA

19.10.2019 - 23:57 | Vijesti >> Region
 

"OD 30 učenika (8 godina) gdje sam vršila istraživanje za specijalistički rad, na prefiks riječi buba njih 25 je kao nastavak riječi upisalo CORELLI a njih 5 MARA. Samo konstatiram, ništa više djeco", glasi objava koju je jedna korisnica Twittera iz Crne Gore objavila na toj društvenoj mreži.


Od 30 djaka (8god) dje sam vrsila istrazivanje za specijalisticki rad, na prefiks rijeci buba njih 25 je kao nastavak rijeci upisalo KORELI a njih 5 MARA. 
Ako ste među onom starijom populacijom koja ne zna tko je Buba Corelli, riječ je o megapopularnom bosanskohercegovačkom reperu koji u kombinaciji s Jalom Bratom trenutno drma estradom i glazbenim ljestvicama diljem regije.

buba

"Dječja psihologija i model djetinjstva, osjećaji, emocije i asocijacije u odnosu na uzrast", otkrila je korisnica pod nadimkom anhelita19 kad su je (redom šokirani) ostali tviteraši pitali koja je bila tema njenog istraživanja, vjerojatno suptilno ispitujući radi li se možda o lažnoj objavi. 

skola4

"Rezultat je malo poražavajući", "Ovih 5 je mislilo na Daru Bubamaru ali nisu razumjeli pitanje", "Hej pa ovo zvuči kao da se desilo", "Uzbuna bi trebala biti na svim nivoima! Eto ja sada saznah ko je Koreli", "Poražavajuće. Iako je rađeno na mikro uzorku. Zaista poražavajuća činjenica", "Horor", "Jel moguće?!", "Katastrofa!!! Samo gore je moglo biti MARA!! DARA BUBA MARA!!", bili su samo neki od komentara.

skola5

Ipak, bilo je i onih koji u ovoj tvrdnji nisu vidjeli ništa neobično. "Mislim i da bi prije 30 godina na riječ Lepa djeca dodala brena, a ne rada. Svaka generacija je to prošla, nisu ova djeca izuzetak. One gluposti koje je ona tada pjevala je isto što i sad djeca slušaju", "Od 100 Amerikanaca na pitanje ko je Homer 90 su odgovorili da je to otac Barta Simpsona", pisali su drugi.

Objavu je na svom profilu objavio i reper:

screen-shot-10-19-19-at-11-59-pm


Izvor:index.hr

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA