ISTINITO ISKUSTVO

ISPOVIJEST BIVŠEG SIHIRBAZA: Na ova tri mjesta džinni najčešće ulaze u žene, DOBRO OBRATITE PAŽNJU

22.10.2019 - 21:03 | Vijesti >> Aktuelno
Autor: Novi.ba
 

Većina mušterija sihirbaza i vračara su neke osobe nama vrlo bliske. Slabašne žene. Džini najčešće opsjedaju žene na tri mjesta, što se pokazalo tačnim i u što sam se uvjerio u radu s opsjednutim ženama. Jednom prilikom došla mi je jedna mlada, neudata žena, opsjednuta šejtanom. Kada je džin progovorio iz nje, upitao sam ga:

“Na kojem si je mjestu opsjednuo?”, a on je odgovorio: “Ona je mene napastovala. Ona je meni izložila svoje tijelo, pokazala mi se.” “Gdje!?”, upitao sam, a on je odgovorio: “Ušla je u kupatilo bacivši odjeću sa sebe i počela se okretati desno-lijevo pred ogledalom razmišljajući i diveći se svom tijelu.”

Drugu ženu, koja se žalila kako ima padavicu, doveo je muž na liječenje i kada je šejtan progovorio iz nje, rekao je: “Ona je ta koja mi se ponudila.” “Gdje?!”, upitao sam, a on je odgovorio: “Na jednoj zabavi, odnosno na jednoj svadbi.” Džini napadaju mnoge na feštama i zabavama, u salama i prostorijama bruke i sramote, u salama grijeha i razgolićavanja, u sali muzičkih instrumenata, muzike i sramotnog plesa.

Treće mjesto je čaršija. U čaršijama, smijeh, ašikovanje, razgolićenost, požudni pogledi, telefonski razgovori i isprazan govor. Sve ovo izaziva Allahovu srdžbu, a žena na ovim mjestima postaje lahak plijen šejtanu.

(Preuzeto s jednog video predavanja)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA