ISPOVIJEST

"Bila je neka proslava i srela sam ga u kafiću..."

17.11.2019 - 15:59 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

"Ja sam ona koja se za svoju sreću izborila tako što se umiješala u tuđu vezu jer sam bila zaljubljena u svog sadašnjeg muža.

Pristala sam da budem ljubavnica ona najgora. Znala sam da ima dugu vezu i da je za mjesec-dva vjenčanje, znala sam i da se ludo vole, znala sam i da je to veliki grijeh. Cijelu noć sam razmišljala o svemu i shvatila sam da sam ipak sebi najpreča i da ne bih mogla da preživim da ga vidim kako se njoj zaklinje na vječnu ljubav.

woman

Bila je neka proslava i srela sam ga u kafiću, bio je sa društvom, poprilično pripit. Iskoristila sam to i to veče završila sa njim kod mene. Kada je zaspao napravila sam par selfija i poslala njegovoj bivšoj vjerenici. Priznala sam mu da sam dugo zaljubljena u njega i da želim da nam da šansu.

girl1

Njegova vjerenica raskinula sa njim nakon što je vidjela da je proveo noć sa mnom. Kroz dvije sedmice, test je pokazao dvije crtice i evo sada, tri godine poslije, on, naša kćerkica i ja živimo kao porodica.

Znam da ćete da me osudite i napljujete, ali ja sam srećna i uživam u našem malom univerzumu. Volim te Đole više od života."

Izvor: Ispovesti.com

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA