ISPOVIJEST

"Moja svekrva vara mog svekra sa njegovim rođenim bratom"

19.11.2019 - 13:07 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

"Moja svekrva vara mog svekra sa njegovim rođenim bratom… Već skoro 3 mjeseca je prošlo od kako sam se udala i počela da živim u porodičnoj kući mog muža. 

Već nakon par dana neke stvari su mi  bile čudne. Odnos moje svekrve i njenog djevera je bio više nego ČUDAN. Iako imam samo 21 godinu imam tog “prevarantskog” iskustva i nešto mi je govorilo da su njih dvoje u tajnoj vezi…

svekrva

Prošli vikend sam rekla svekrvi da idem kod mojih i da ću možda i prenoćiti. Lagala sam, željela sam da provjerim, da ih uhvatim na djelu.

Otišla sam u grad na piće i nakon nekih sat vremena sam se vratila kući i nečujno se uvukla. Zvukovi iz spavaće sobe mog svekra i svekrve su dovoljno govorili, a kada sam imala sam šta i da vidim… Zanijemili su od straha, a ja sam tada izvadila mobilni i napravila pravu malu kolekciju fotografija 

svekrva7

Šta reći, mogu se samo zahvaliti što imam ovakvu svekrvu jer ovim fotografijama sam obezbijedila sebi jedan lagodan i bezbrižan život.Već danas sam počela da iskorištavam snagu fotografija moje svekrve i njenog djevera… svekrva je odradila sve kućanske poslove koje sam ja trebala da odradim. Imam alibi za cijeli život i mnogo sam sretna."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA