Na mene je BAČENO PROKLETSTVO: Srpski pjevač progovorio o jezivim životnim okolnostima koje su ga zadesile, a sve upućuje na jedno

19.11.2019 - 17:13 | Vijesti >> Aktuelno
 

Pjevač Bora Drljača sumnja da je njega bačeno prokletstvo jer su mu obje supruge i Verica i Radomorika iznenada preselile na bolji svijet.

bora4

Njegova prva zvanična supruga Verica objesila se 2007. godine, da bi njegova druga, nevjenčana supruga Radomirka umrla od posljedica karcinoma krajem prošle godine. U intervjuu za Kurir Bora je otkrio svoja osjećanja, a dotakao se i karijere, kolega, nacionalne penzije.

Kako ste uspjeli da pobijedite depresiju u koju ste pali zbog tuge za pokojnom drugom suprugom Radomirkom?

- Kada mi je prva supruga Vera preminula, snimio sam jednu pjesmu koja važi i sada, kada mi je umrla moja divna Rada, a stihovi glase: "Bolan ležem, bolan ustajem. Idem dalje, ne odustajem". Takva žena se više ne rađa! Ali mora se dalje. Mikrofon u ruke i pjevaj, to sam ja. Ona bi mi to rekla jer znam da želi da krenem dalje, pa makar i sam. I dalje žalim za njom jer je bila svemoguća.

bora

Sumnjate li da je na vas bačeno neko prokletstvo, s obzirom na to da su vam obje supruge preminule?

- Moguće. Nisam ranije vjerovao u te stvari, ali sada mislim da je moguće i sumnjam da je nešto bačeno. Eto, i sin mi ima 40 godina, pa se ne ženi. Ne znam šta se dešava.

Žudite li za nacionalnom penzijom?

- Nikada se nisam šlihtao, zato i nemam nacionalnu penziju.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!