ISPOVIJEST

"Djevojku sam upoznao na fakultetu i nakon nekog vremena smo počeli da zajedno i živimo"

22.11.2019 - 12:56 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

"Djevojku sam upoznao na fakultetu i nakon nekog vremena smo počeli da zajedno i živimo. Prije mjesec dana je rekla kako će joj, odnosno nama doći njena mama na vikend, jer nikada nije bila u velikom gradu. Nije mi bilo nešto mnogo drago, ali ajd… Otišli smo po nju na autobusku stanicu i kada je izašla iz autobusa nisam mogao da vjeruje kako je žena dobro izgledala. Kada smo došli u stan ona je odma otišla da se istušira, a ja i djevojka smo bili u dnevnoj sobi.

sadguy
 
Kada je završila izašla je onako mokra u kratkom šorcu i majčici na bretele koja je više otkrivala nego pto je skrivala. Sjela je pored mene. Nakon što smo popili po jednu, moja djevojka je otišla do trgovine da kupi neke namirnica, a ja nisam gubio ni sekunde.

sad-man-1

Čim je izašla POLJUBIO SAM JE. Opalila me takvim šamarom da sam pao na zemlju, nevjerovatno koja snaga u jednoj ženi.

Rekla mi je da to što se slobodnije oblači ne znači da može ko stigne i da je gazi. Izvinuo sam se i zamolio je da ništa ne govori kćerci i da sam jednostavno bio zaslijepljen njenom ljepotom i šarmom. Zahvalila se na lijepim riječima i rekla da će to ostati između nas.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!