OTIŠLI SU NA GROB JELENE MARJANOVIĆ: Kad su ovo ugledali, SLEDILI SU SE OD PRIZORA (FOTO)

22.11.2019 - 21:22 | Vijesti >> Aktuelno
 

Prošlo je tri godine od smrti pjevačice Jelene Krsmanović, a njeno ubistvo još nije razjašnjeno.

Novinari portala "Telegraf.rs" obišli su grob i mjesto gdje je pronađeno njeno tijelo.

1

Foto: Nikola Tomić, Telegraf.rs

Cvijeće, slika koja već pomalo bledi i ulickan mermer na novom dijelu Zbega i dalje sjećaju na miris svježe zemlje, pokop i jauke.

I sve izgleda uobičajeno, ali u metalnom sanduku za svijeće pronašli su četiri koje nikada nisu ni bile upaljene. Da li su ih ostavili njena kćerka Jana, suprug Zoran, svekar Vladimir i svekrva Zorica? Zašto nikada nisu zapaljene?

4

Foto: Nikola Tomić, Telegraf.rs

To će ostati još jedna tajna i misterija koja od početka prati slučaj ubistva Jelene Krsmanović.

A na nasipu, na mjestu gdje je pronađeno Jelenino tijelo, u kanalu koji je sada gotovo presušio, položeno je cvijeće na spomen obeležje.

Ostaci ranije postavljenog cvijeća i kandila vremenom padaju niz jarak ostavljajući trag koji vodi baš do samog mjesta gdje je ležalo njeno tijelo.

5

Foto: Nikola Tomić, Telegraf.rs

Jelena Krsmanović nestala je 2. aprila 2016. godine na nasilu u naselju Crvenka. Prema izjavama porodice, Jelena je trčala nasipom, što je inače redovno činila, ali je kobnog dana nestala.

Suprug Zoran navodno je uzalud pokušavao da je dozove i istog dana alarmirao je policiju.

Sutradan je pronađeno i tijelo Jelene Krsmanović, a nakon dugotrajne istrage kao jedini osumnjičeni označen je upravo Zoran Marjanović.

jelana-marjanovic-foto-privatna-arhiva-4-1000x0

Međutim, optužnica je nakon odluke apelacionog suda vraćena na početak, a dva ključna detalja u istrazi su još sporna: vještačenje krvi na zadnjem sedištu porodničnog automobila i  mobilnih komunikacija u trenutku ubistva.

(Novi.ba/Telegraf.rs)

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!