ISPOVIJEST

"Za godinu i po dana veze nikada dečku nisam dirala telefon niti tražila da mi pokazuje poruke"

02.12.2019 - 10:03 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

"Za godinu i po dana veze nikada dečku nisam dirala telefon niti tražila da mi pokazuje poruke i slično, nekako sam prosto dala sebi taj luksuz da mu vjerujem i nisam htjela da ga provjeravam nikada. 

Prije neko veče došao je da prespava kod mene, zaspao je prije mene a mene kao da je uhvatio neki nemir, okrećem se i ne mogu da zaspim, ne mogu da budem mirna prosto. 

sadw

Tu ja dođem u iskušenje da mu pogledam telefon. Da skratim priču otključala sam ga jedva, uđem u poruke na Instagramu kad imam i šta da vidim. Prepiska sadržaja sa nekom djevojkom, vidno joj se upucavao, udjeljivao komplimente i tražio joj da se vide. 

Znam da nikada ne briše poruke i to je bila jedina prepiska koju sam našla u tom kontentu koja je nastala taj dan. 

sadguy

Ujutru sam ga samo zamolila da mi se ne obraća više i da je među nama gotovo. Mi žene stvarno imamo neki instikt za te stvari i umijemo da osjetimo kad nešto nije kako treba, a tad sam se po prvi put na svojoj koži uvjerila u to."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA