ISPOVIJEST

"Oženio sam raspušćenicu, samohranu majku predivne djevojčice"

02.12.2019 - 11:19 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

"Oženio sam raspušćenicu, samohranu majku predivne djevojčice… Bivši muž joj je alkoholičar i svašta joj je radio dok su bili u braku. Nije mi bio problem prihvatiti i nju ni njenu kćerkicu koja ima samo 4 godine…

Ja sam trenutno nezaposlen, tako da preko dana čuvam tu djevojčicu dok je moja supruga na poslu.

sadguy
Danas dok sam mojoj kćerkici, kažem mojoj, jer je tako i doživljavam kao moju grijao mlijeko nisam je vidio kada je došla iza mene i kako sam se brzo okrenuo sa šerpicom vrleog mlijeka tako mi je ona zasmetala i prolio sam mlijeko.

sad-man

Na sreću nakako sam sve iskontolisao i uspio sam proliti mlijeko pored nje i samo je par kapi palo na njenu rukicu, ali sve jedno sam je opekao.
Rasplakala se, jedva sam je umirio i uspavao, a tek nakon toga kroz mene je prošao neki nemir, strah, kada mi je prošlo kroz glavu šta se moglo desiti.

sad-man

Ne znam, da sam kojim slučajem prolio mlijeko po njoj i nanio joj teže povrede, ne znam… mislim da to ne bi mogao nikada sebi oprostiti :(… OBOŽAVAM JE!!!"

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA