"Zabavljali smo se od prvog razreda srednje škole. Ja siromašna, on još siromašniji, ali u tim godinama nam to nije predstavljalo problem, voljeli smo se...."

03.12.2019 - 16:45 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Zabavljali smo se od prvog razreda srednje škole… ja siromašna, on još siromašniji, ali u tim godinama nam to nije predstavljalo problem, voljeli smo se i to je bilo dovoljno da budemo najsretniji na svijetu.

78401416-2667880813255776-4307478162071093248-n

Međutim kako smo rasli, sazrijevali shvatili smo da se od ljubavi ne živi. Nakon 5 godina zabavljanja raskinuli smo, plakao je on, plakala sam ja, bol koju nikada neću preboljeti, ali… morali smo tako. Nismo željeli da naša djeca prolaze kroz ono što smo on i ja prolazili.

Nedugo nakon toga preko interneta sam upoznala nekog momka iz Australije, dopisivali smo se par mjeseci i on me zaprosio, rekao je da će doći zbog mene, da se vjenčamo kako bih što prije mogla otići kod njega u Australiju. Pristala sam…

muskarac

Došao je, vjenčali smo se iako prema njemu nisam osjećala baš ništa, ali bio je izlaz iz siromaštva i nisam mnogo razmišljala. Nakon nekih 6 mjeseci sam otišla u Australiju i prvi da se šokirala… Momak za kojeg sam se udala je isto kao i ja SIROTINJA, ali tada je bilo kasno.

zena2

Već 8 godina sam u Australiji, rodila sam već četvero djece i trudna sam sa petim, živimo od socijale i dječijeg doplatka, tačnije za ove standarde preživljavamo. Nisam gladna, nisam žedna, imam krov nad glavom, ali nije to TO zbog čega sam ostavila mog voljenog i nikada prežaljenog momka.

zena-depresija-glavobolja-shutterstock

On se nikada nije ni ženio, nekada se čujem sa njim preko interneta i po njegovim riječima nikada se neće ni ženiti.

Kada bih mogla vratiti vrijeme… nikada ga ne bih ostavila, ali sada je kasno.

muskarac2

Foto:Ilustracija

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!