PRIJE ZEMLJOTRESA SE OTVORILA RUPA, MJERILI JE DO 40 METARA, DALJE NISU MOGLI: Otkrivena istina o njoj, OVO JE ZASTRAŠUJUĆE!

03.12.2019 - 17:04 | Vijesti >> Aktuelno
 

U selu Draga kod Tutina se u mahali Ahmatovića pojavila jama duboka više od 30 metara, a široka skoro dva metra. Ne zna se tačan uzrok pojave ove jame, a nešto slično se desilo i prije četiri godine u selu Biohane.

jama-815x458

Rupu su prva primetila djeca, pa javila starijima. Merili su dubinu kanapom za koji je bila zakačena kanta, koja je išla do 40 metara dubine, ali je mogla još, nego se zaglavljivala i nisu mogli da je izvuku.

screenshot-13

Prije 30 godina, ispričao je jedan od mještana, na skoro istom mjestu se otvorila slična jama. Vrtača svugde ima, ispričao je mještanin, i po šumi i po livadama.

Jama se pojavila dva, tri dana prije nego što je došlo do prvog zemljotresa nedavno u Albaniji, a ovo selo nije daleko od ove zemlje.

Novi.ba/Telegraf

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!