"Djevojku svog sina volim kao ćerku što bih voljela"

10.12.2019 - 20:51 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Djevojku svog sina volim kao ćerku što bih voljela.

Vjereni su i bila sam presrećna što je moj sin pronašao tako sofisticiranu, inteligentnu, lijepu i dobru djevojku. Prošle sedmice, dolazim sa posla i izlazi moj sin iz kupatila u bademantilu a za njim i neka druga djevojka, “neka” djevojka… najbolja drugarica njegove djevojke.

vika-muskarca

On sav se ukipeo, pitao me što tako rano sa posla, znao je da iako mi je sin neću imati milosti. Odma sam zvala njegovu djevojku na kafu, objasnila joj sve. Željela da je poštedim toga, žena sam i mislim da ni jedna žena ne zaslužuje biti prevarena.

woman

Međutim… kada sam joj rekla šta se desilo i sa kim je vara moj sin, ona mi je samo drsko odgovorila da sam k'o sve ostale svekrve i da džaba pokušavam i da nikada neću uspjet da je posvađam sa mojim sinom. Pokupila je svoje stvari i u odlasku se okrenula i onako cinično nasmijala i prokomentarisala da sam jadna jer sam željela da je posvađam i sa najboljom prijateljicom.

djevojkaa

Razočarana sam… Najvećim neuspjehom smatram što ga nisam vaspitala da bude pravi muškarac… a nje mi je nakako žao jer će sve ovo morati saznati na bolniji način, možda kada već sve bude prekasno, kada se vjenčaju, dobiji djecu. Pokušala sam da je upozorim i čista mi je savjest.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA