MIROSLAV ILIĆ ODBIO POZIV SUDA i nije se pojavio na ročištu radi utvrđivanja očinstva:POSLAO PORUKU koja je pročitana pred svima! A ONDA JE NASTAO HAOS!

10.12.2019 - 21:38 | Show
 

"Kakvo suđenje?" Miroslava Ilića smo pitali zašto se nije pojavio na ročištu, izbjegao je odgovor

Miroslav Ilić večeras, u Sava centru ima koncert, prije kojeg su ga novinari pitali zašto se nije pojavio na jučerašnjem suđenju za dokazivanje očinstva.

Kao što smo već pisali, na ročištu zakazanom za 9. decembar trebalo je da se utvrdi da li je pjevač biološki otac Devinu Antonoviću čija je majka Mirjana Antonović, ali on se opet nije pojavio u beogradskoj Palati pravde, što su njegovi punomoćnici pravdali time "da mu ovih dana nije bilo dobro".

avion-miroslav
Kako se u Sava centru pojavio raspoložen i nasmijan, Miroslava smo neposredno pred izlazak na binu pitali za jučerašnji nedolazak na sud, ali on je i danas vješto izbjegao bilo kakvu priču na ovu temu.

miroslav1

- Kakvo suđenje? Doviđenja, imam koncert večeras. Ćaoo - bilo je sve što je Miroslav rekao, stavivši do znanja da ne želi da priča o vanbračnom sinu.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!