ISPOVIJEST

"Zbog penzije sam se udala za svekra..."

13.12.2019 - 20:41 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

"Udala sam se za svog svekra, rođenog oca mog pokojnog muža zbog njegove penzije, ali… desile su se neke neplanirane stari.

Nakon što je moj muž napustio ovaj svijet prije 5 godina ostala sam sama sa 4 sina, sama… nikoga nisam imala osim njih. Bilo mi je mnogo teško, plašila sam se budućnosti, odrastanja djece, obaveza…

wedding-tonyhart2

Prošle godine mi je moj svekar ponudio da se udam za njega, obzirom da je svekrva um,rla godinu dana nakon mog muža. Osjećala sam se odvratno kada mi je rekao da se udam za njega, ali onda mi je pokušao objasniti da je to za moje dobro, da će mi ostati njegova penzija i da ću na taj način riješiti moju budućnost. Inače svekar ima njemačku penziju i to vrlo dobru.

penzija

Mjesec dana sam se lomila, razmišljala i na kraju pristala.

sad-woman

Sve je bilo uredu kada je naš odnos u pitanju, međutim, prije mjesec dana smo prvi puta prešli granice našeg odnosa, svekar-snaja. Iako smo se vjenčali nismo imali te odnose, jer naš brak je sklopljen zbog njegove penzije, odnsono tako je bilo do prije mjesec dana.

Jednstavno desilo se, niti se ja niti se on ponosimo na to, ali… živi smo ljudi i TE potrebe su u tom trenutku bile jače od svega drugog. Pet godina do tada nisam imala ništa sa muškarcima. Poslije toga smo se dogovorili da svremena na vrijeme to ponavljamo… Niko ne zna osim nas dvoje, mog svekra i mene, tako da…"

average-wedding-cost

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA