"Dobar drug nije zvao moju djevojku na slavu..."

15.12.2019 - 16:27 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Dobar drug nije zvao moju djevojku na slavu, iako sam ja na svoju zvao i njega i njegovu djevojku (koju inače nikad ne bih pozvao sem iz poštovanja prema njemu i njegovoj ozbiljnoj vezi).

sad-man

Takođe nije je zvao ni na svadbu, već je pozvao samo mene i smarao sam se celo veče, iako je imao mjesta i za nju (realno, i da "nemaš mjesta", kada hoćeš da ispoštuješ nekoga ubacićeš stolicu i nećeš da se otrošiš, jer će ti kroz poklon biti "otplaćeno" mjesto). To me je baš pogodilo i smatram da me kao dobrog druga nije ispoštovao. 

386172bbddd8b8346d4498197bcb2021-man-candy-boyfriend

Sve bi bilo okej da ja njegovu devojku ne zovem uz njega uvek, mislim da nije okej da on moju tako isključuje i odvaja. Nismo devojka i ja vezani pupčanom vrpcom, ali smatram da poštovanje treba da postoji i bude uzajamno (da napomenem, nisam u vezi mesec, dva, već u ozbiljnoj i dugogodišnjoj vezi).

Izvor:Ispovesti.com

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!