NIKADA VAM TO NEĆE PRIZNATI: Ova 4 znaka su NAJVEĆI MANIPULATORI, a sa vama su samo iz KORISTI!

07.01.2020 - 23:50 | Horoskop
 

Iako vam nikada neće priznati, mnogi ljudi iz vašeg okruženja imaju naklonost samo prema sebi. Imate osjećaj da su tu samo kada njima nešto treba i kada smatraju da će iz svega izvući neku dobit.

Pripadnici ovih znakova razmišljaju samo o sebi i svojoj koristi, sve ostalo je pozadinska buka koju će brzo stišati. Sigurno znate one ljude koji misle da se svet vrti oko i zbog njih. E pa, velike su šanse da pripadaju nekom od ovih horoskopskih znakova.  

manipulation1

Ovan

Kad nešto želi, Ovan će to i dobiti, bez obzira na to koliko će prijatelja izgubiti tim putem. Pripadnici ovog znaka razmišljaju samo o sebi i svojoj koristi, sve ostalo je pozadinska buka koju će brzo stišati.  

Bik  

Bikovi problemi su najveći, najvažniji i nešto o čemu će se uvijek pričati u društvu. Ako neko drugi ima probleme, Bik će ga brzo staviti na svoje mjesto i objasniti da su ti problemi sasvim nebitni. Kompromis ovom znaku nije na spisku stvari koje čini, jer misli da za njega jednostavno nema potrebe.

Lav

Pripadnici ovog znaka misle da su najbolji u svemu što rade, a ta im crta daje dozu bahatosti kakva se retko viđa kod drugih znakova. Lavovima je uvek potrebna dodatna pažnja, a ako je ne dobiju, odbaciće vas zbog nekog ko će im je dati.  

Jarac 

Jarac je toliko zaljubljen u sebe da sve što radi smatra jedinim ispravnim. Ako na trenutak pomisli da možda nije u pravu, brzo će sve posložiti na način koji će potvrditi da svi oko njega nisu u pravu.

Novi.ba/Pink

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!