"Ne podnosim drugaricu. Imam drugaricu sa kojom se družim iz vrtića. "

14.01.2020 - 23:33 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Ne podnosim drugaricu. Imam drugaricu sa kojom se družim iz vrtića.

Nas dvije smo potpuno drugačije, ona je uvijek spremna za svađu, uvijek želi da se dokaže kako je ona najljepša i najbolja. Njeni joj uvijek moraju sve najskuplje kupiti, i ako ne žele da joj kupe ona ukra.de pare njenima pa kupi.

8hvmvkh

Dok sam ja bila mirna i povučena uvijek, odlična učenica, republička pobjednica, gimnazijalka, nikad se nisam dokazivala. Ona je imala dugu vezu i tog momka varala. Ja nekoliko kratke veze.

Danas, kada imamo po 22 godine , ja sam udata za čovjeka koji radi u državnoj firmi , dobar, fin i čuva me kao malo vode na dlanu, bukvalno niko za njega nema da kaže lošu riječ, još uvijek nemamo djece, ali i to će ako Bog da.

screenshot-21

A ona, trudna je sa čovjekom koji je tuk.ao do k.rvi i kog je prijavljivala pol.iciji, meni za njega pričala svašta,i poslije toga mu se vratila. Nisam zvala za to da je i dvolična.

NIKADA NE UDOVOLJAVAJTE SVE SVOJOJ DJECI U ŽIVOTU!

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!