PRAVA ISTINA O SUKOBU CECE I DRAGANE MIRKOVIĆ, SVE JE KRIV ARKAN, EVO ŠTA JE URADIO: Dragana kad je čula pobjesnila, SADA SE KONAČNO SVE SAZNALO!

15.01.2020 - 13:03 | Show
 

Dragana Mirković i Mira Škorić dočekale su pravoslavnu Novu godinu zajedno u Vrnjačkoj Banji.

Podsjećamo da su njih dvije našle zajedno u avionu koji je morao prinudno da sleti na drugi aerodrom, a ne na beogradski, kako je bilo planirano.

Zbog guste magle avion je umjesto u Beograd sletio u Niš, a za mnoge putnike ovo je bilo preživljavanje drame. Za slavne pjevačice očigledno nije bilo straha, pa su u svemu tome našle vremena i da se našale.

Napravile su selfi na kojem su dobro raspoložene, a koji je Dragana objavila na Instagramu.

700909-dragana-mirkovic-mira-skoric-1-ff

foto: Instagram

Takođe podsjećamo da je Dragana već dugo godina u sukobu sa Cecom Ražnatović, a evo odakle je sve krenulo.

Sve je počelo sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i njegovom misijom da od svoje tadašnje devojke napravi najveću srpsku zvijezdu, otkriva za „ Alo!“ izvor koji je devedesetih godina bio odlično upućen u dešavanja na srpskoj estradi.

- Kad su Ceca i Arkan počeli da se zabavljaju, on je odmah zamislio da od nje napravi najveću zvijezdu u Srbiji. To mu je postala misija, a na tom putu mu je u tom trenutku stajala Dragana Mirković. Naime, Lepa Brena i Vesna Zmijanac su već tada prevazišle okvire naše zemlje, žarile su i palile u vrijeme stare Jugoslavije, a čak su i tada važile ne samo za jugoslovenske već i za balkanske zvezde. Dragana je tada bila neko koga je trebalo preskočiti što se Srbije tiče - priča naš izvor i otkriva kako je došlo do naglog nestanka Dragane sa scene i Cecinog vrtoglavog uspjeha.

701719-svetlana-ceca-raznatovic-ff

- Arkan je zabranio da zovu Draganu u emisije, a svi su pričali da su nagrade na svim takmičenjima i festivalima unaprijed rezervisane. To se pričalo na svakom događaju, ali Dragana prvo nije vjerovala u to. Ona je mislila da nema šanse da bi koleginica učestvovala u takvim igrama. Mislila je da će, ako nastavi da radi kao i do tada, sve biti u redu, ali je kako je vreme prolazilo počela da shvata da ništa nije u redu i da je svi izbjegavaju - kaže naš izvor i dodaje da joj bilo mnogo teško.

- Ceca je uz pomoć supruga i njegovih veza isplivala na vrh, a Dragana je polako nestajala sa scene. Pitanje je šta bi dalje bilo da Dragana nije upoznala Tonija, ubrzo se udala i otišla da živi u Beč. Kada se sklonila iz Srbije, nije joj više bilo toliko važno šta se dešava, a najvažnije joj je bilo što publika, iako nije imala podršku medija, nikad nije prestala da je voli. Zadržala je svoje verne fanove, a uz divnog muža i porodicu podmetanje nogu od koleginice više nije imalo nikakvu težinu - kaže naš izvor i dodaje da je najveći dokaz da Dragana nije gajila zlu krv bila činjenica da je upravo ona ponudila Ceci gostovanje na svojoj televiziji u trenutku kada je Ceca bila zabranjena na „Pinku“.

482591-ceca-i-dragana-ff

- Ceca je svoju karijeru napravila upravo na toj televiziji. Dok ju je Arkan gurao, malo-malo je gostovala kod Minimaksa, čija je emisija tada bila najgledanija. Tako je bilo dugo godina, imala je poseban status, a sve se promijenilo poslije svjedočenja svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija u Specijalnom sudu u kojem je naveo da je Ceca predložila zemunskom klanu da otmu Željka Mitrovića. Kad je vlasnik „Pinka“ to čuo, zabranio je Ceci da se pojavljuje na njegovoj televiziji, a upravo u tom teškom trenutku za nju Dragana ju je ugostila na njenoj televiziji. Tada su zajedno gostovale u emisiji i to je bio najbolji pokazatelj da Dragana ne želi nikako da se sveti za ono što joj je učinila. Ipak, očigledno je da je Ceca, čim se završio težak period u njenom životu, zaboravila na taj gest - završava izvor „Alo!“.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!