"Imam 35 godina i zaljubio sam se u jednu zgodnu konobaricu..."

18.01.2020 - 12:49 | Zanimljivosti >> Kiosk
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 

"Imam 35 godina i zaljubio sam se u jednu zgodnu konobaricu. Bogat sam i pored toga odlično izgledam, stoga nikad nisam imao problema sa ženama, naprotiv imao sam ih mnogo. Eh sad u jednom kafiću sam se zaljubio u jednu konobaricu, nešto najdivnije što sam vidio, a vidio sam mnogo toga.

Raspitivao sam se kako doći do nje i saznao sam da je studentkinja na vrlo teškom faksu i da mora da radi taj posao da bi mogla da se školuje. Isto tako sam čuo da jedva sklapa kraj sa krajem, ali i da nije lako dostupna muškarcima.

woman

Ipak želio sam je više od svega i uporno sam joj se udvarao i stalno me odbijala. Toliko sam bio isfrustiran da sam sredio da dobije otkaz a potom sam joj ponudio jednu noć sa mnom u zamjenu za mnogo para.

Rekla mi je da bi prije skočila s mosta nego bila sa mnom. Sada znam koliko sam pogriješio. Ona je nešto navrijednije što sam ikada poželio…"

studentica1

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA