ISPOVIJEST

"Poljubila sam sestrinog čovjeka na dan njihovog vjenčanja..."

19.01.2020 - 11:22 | Zanimljivosti >> Kiosk
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 

Poljubila sam sestrinog čovjeka na dan njihovog vjenčanja. Sramota me da ovo ikome kažem da ne misle da sam plito glavo umna. Nikad ne govorim previše o sebi da ne bi ljudi imali pogrešno shvatanje. Naime, radi se o sestrinoj svadbi. Bilo je puno zvanica, svadbeno veselje je bilo održano u jednom restoranu na auto putu Beograd – Niš.

Ja imam malo viška kilograma, uzak struk, lijepo mladalačko lice zategnuto bez bora na licu. A moja sestra velika suprotnost od mene, zato sam došla na ideju da napišem ovu priču. Našla je takog mačo-frajera, dakle koliko joj se divim toliko i zavidim na njenu sreću.

Dakle, na njenoj svadbi uz malo al*ohola bila sam pripita. Igrala sam i plesala sa gostima. U jednom trenutku primetila sam sestrinog budućeg čoveka kako me željno gleda sa svojim pogledom, gledala sam i ja njega on je stidljivo odmicao poglede.

girl

Kako sam bila pod većim količinom alkohola uputila sam se toaletu da se osvježim hladnom vodom. Malo sam popravljala šminku…. dodala ruž na usne… u jednom trenutku primijetim sestrinog čoveka samo sam mu prišla da mu čestitam dalju budućnost sa mojom sestrom.

girl10

U jednom trenutku naše usne su se dodirnule… samo smo se pogledali i vratili u salu na proslavu. Osjećam se loše, da li ovo trebam ikome da kažem?

Izvor: Komični statusi
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA