JAVILA MI JE DA JOJ JE MOJ DEČKO NAPRAVIO DIJETE: Kad mi je poslala sliku, SAMO SAM SE SRUŠILA!

20.01.2020 - 17:55 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Nije mi bilo dobro

chat

Kad sam vidjela ovo...

chat1

BONUS:

"Imam 19 godina i u vezi sam sa oženjenim muškarcom. 

On ima 48 i otac je troje djece, supruga mu ima samo 37 i zaista je prelijepa i uopšte mi nije jasno zbog čega me je startovao, ali ne žalim se, meni je dobro sa njim. Iako sam bila izuzetno loša učenica sredio mi je posao o kojem sam mogla samo sanjati…

sad-woman1

NIŠTA NE RADIM, A PLATA IDE… sa njim sav za ove dvije godine obišla pola europe… kupuje mi poklone, sve je super osim što se još uvijek nije razveo, iako je rekao da će čim napunim 18 godina suprugu da ostavi, a mene da oženi. Prije 2 mjeseca sam mu rekla da sam ostala trudna, a on me tada uhvatio za kosu i drskim glasom rekao da se ne pravim budala i da neće priznati dijete… na sreću nisam bila trudna, samo sam ga lagala, mislila sam da će ga to natjerati da se što prije razvede i mene oženi.

girl-face-brown-hair-pretty-medium-hairstyles-sad

Ne znam šta da radim, kako da sve ovo ubrzam, jednostavno ne želim više da budem druga… želim da mu budem prava i jedina. Nadam se da će to biti uskoro.

Rekao je za mjesec dva da će da se razvede, ako opet nešto ne iskrsne."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!