VIC DANA

KAŽU DA JE NAJLJEPŠA SRPKINJA, KĆERKA SNEŽANE BOGDANOVIĆ I ULIKSA FEHMIJUA JE PRELIJEPA: Ali kad čuju njeno ime LJUDI OSTANU U ŠOKU!

22.01.2020 - 20:10 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Kćerka glumačkog para Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmijua jedna je od najljepših Srpkinja, a to dokazuju i njene fotografije na društvenim mrežama.

Ona ima i veoma neobično ime - Nika. Inače, glumački i bračni par o 1994. godine živi u Njujorku, a godinu dana kasnije dobili su kćerku Niku.

1

- To vas natjera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promijenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osjećaj odgovornosti prema svemu što radim - rekla je Snežana ranije za "Story" i dodala:

- Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavolio. U našoj kćerki izmiješale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobjede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju.

screenshot2

Pogledajte kako izgleda prelijepa Nika:

screenshot

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!