SRPSKA PJEVAČICA AUTOM UDARILA BICIKLISTU, NAŠLA SE NA STUBU SRAMA: Niko ne vjeruje da je ovo uradila, od šoka ne može doći sebi!

25.01.2020 - 18:03 | Vijesti >> Aktuelno
 

Nakon što je čula da je advokat Nebojša Negić, suprug njene koleginice Dragice Radosavljević Cakane, autom udario pješaka, koji je nekoliko dana kasnije preminuo u bolnici, pjevačica Goca Lazarević je otvorila dušu i ispričala svoju priču.

- Veoma mi je žao Cakane i njenog muža. Ne daj Bože to nikome. Prije nekoliko godina se i meni desilo, udarila sam biciklistu - priznala je Goca.

screenshot-21

- Bila mi je drugarica iz Australije u gostima i htjela sam da je vodim u kafanu na ručak. Međutim, ona zapela neće, pa neće i ja se iznerviram, jer je za mene maltretiranje da idem u kupovinu, pa da spremim ručak, a njoj je da što jeftinije prođem. I ajde, sjednem u auto tako nervozna, krenem i na pješačkom mi izleti biciklista i udarim ga.

screenshot-2-1000x0

- Bukvalno, dovoljna je sekunda. On nije htio nikakvu pomoć, poslije sam ga tražila i našla. Bila sam tu šta god da mu treba, nudila mu pomoć - dodala je Lazarevićeva.

untitled-1000x0

- Tada sam bila kao Cakana i njen Nebojša na stubu srama, mediji su me razapeli, a jedinu podršku mi je pružio Dragan Kojić Keba. Jedini se našao, poslao poruku, pitao da li nešto treba. Ne mogu to da mu zaboravim i hvala mu do neba. Ako neko zna, znam ja kako vam je kad vam je potrebna podrška. Nadam se da će i kod Cakane doći na svoje.

Novi.ba/Alo

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!