I NJEGOVA ŽENA JE BILA U HELIKOPTERU, oglasio se muž jedne ŽRTVE: Njegova poruka kida srce!

27.01.2020 - 15:46 | Vijesti >> Aktuelno
 

Kobi je tragično izgubio život u Los Anđelesu zbog putovanja po maglovitom vremenu, nastradala je i njegova 13-godišnja kćerka Đijana, a nesreća je odnela još sedam života.

U pitanju su Kobijevi prijatelji i saradnici, sa kojima je Brajant putovao na svoju Mamba Akademiju na trening. Helikopter je udario u brdo u Kalabasasu jer je leteo prenisko, a pilot nije mogao dobro da iskoordiniše let i napravi konekciju sa centralom kako bi se nesreća izbegla.

Među nastradalima su bejzbol trener Džon Altobeli, njegova supruga Keri i ćerka Alisa, zatim Kristina Mozer, koja je bila trener u akademiji. Pored njih, porodičnu nesreću doživjele su Sara Čester i ćerka Pejton, kao i pilot Ara Zobajan.

Helikopter je imao dugu rutu, prolazio je i blizu vile Kortni Kardašijan, a prijatelj pilota Džared Johim je napisao oproštajno pismo.

- On nije bio tipični egoistični helikopterski pilot kao većina nas. On je uvek bio opušten, smiren, znali su svi da od njega mogu čuti samo profesionalne, promišljene i riječi pune ljubavi. Uvek je bilo smeha sa njim, sa mnogo ljudi je bio u dobrom odnosu. Žao mi je što mnogi nisu imali priliku da ga upoznaju, zavoljeli bi ga, to garantujem - napisao je Johim.

kobeeeeeee

Prijatelji porodice Altobeli otkrili su da je Džon redovno letio sa Kobijem i njegovom porodicom, kako bi pratio mečeve svoje ćerke.

Suprug Kristine Mozer, Met, osnivač je benda Tihuana Dogs, jednog od najpopularnijih u Orandž Kauntiju.

- Moja djeca i ja smo emotivno potpuno rastrojeni, izgubili smo našu predivnu mamu i suprugu u helikopterskoj nesreći.

zrtvaaa

Od Sare i Pejton Čester oprostio se Tod Šmit, direktor Osnovne škole u koju je djevojčica išla.

- Kao što se narod oprašta od Kobija, ja moram da iskoristim priliku da podsjetim na dva divna bića koja su bila sa njim, Saru i Pejtona Čestera. Kao direktor, radio sam sa mnogo nevjerovatnih porodica, ali je ova jedna od najboljih. Puni podrške, ohrabrujući, uvek spremni za smijeh...

(Telegraf.rs(
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!