POLICAJKA SE NIJE ODMAH UBILA! JEZIVI DETALJ IZ KUĆE ZLOČINA: U svakom čošku kuće bilo je JEDNO TIJELO, evo šta je uradila kad ih je sve pobila, JEZIVO!

19.02.2020 - 16:56 | Vijesti >> Aktuelno
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 

Ubistvo porodice Blaca iz okoline Gnjilana jedan je od "najvećih zločina koji se dogodio na Kosovu", kako pišu prištinski mediji i iznose detalje ove porodične tragdije.

Valjdete Blaca (45), policajka koja inače nije smjela da nosi oružje, jednog brata ubila je na spavanju, dok je u ostalim dijelovima kuće presudila drugom bratu, majci i ocu, a potom i sebi. U svaku od žrtava ispalila je najmanje po dva metka.

Premda su detalji ovog ubistva obavijeni velom misterije, poznato je da su svi ubijeni iz istog oružja, koji je koristila policajka i da je praktično u svakom ćošku kuće pronađena po jedna žrtva.

bllaca-1-620x350

Jednog brata policajka je ubila na spavanju, na drugom spratu porodične kuće. Drugi brat pronađen je mrtav u hodniku. Krvi je bilo u cijeloj kući...

Svoj krvavi pir Valjdete je nastavila u dnevnoj sobi, gdje je ubila oca (70), a majku (64) upucala je u kuhinji.

Valjdete se potom nije odmah ubila. Nekoliko sati posmatrala je njihova beživotna tijela i, na kraju, iza ulaznih vrata kuće presudila je sebi.

Policajka sa Kosmeta Valjdete Blaca (45), koja je juče brutalno ubila članove svoje porodice, pa presudila i sebi, pre krvoprolića ukrala je službeni pištolj, koji joj je bio oduzet zbog psihičkih problema, prenose regionalni mediji na albanskom jeziku. Preduzete su i mjere u policiji - suspendovani su komandant policijske stanice u Gnjilanu Alban Ramuši, zamjenik, Naser Rahmani, šef operacija Nijazi Kolgeči i zvaničnik civilnog sektora.

(Kurir.rs)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA