ISPOVIJEST

"Da li možete da zamislite izraz lica moje žene..."

26.02.2020 - 23:34 | Zanimljivosti >> Kiosk
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 

"Da li možete da zamislite izraz lica moje žene, mene i osoblja u bolnici kada je medicinska sestra rekla da je naša beba AB krvna grupa, a ja onda prokomentarisao kako nam fali još da druga beba bude B pošto je žena A, a ja nulta.

sad-man

U tom momentu sestra mijenja izraz lica, doktorka koja je ženu pored gledala zastaje okreće se pa gleda nas, pa u sestru i vidim da nešto nije u redu. 

Doktorka prilazi i kaže da moraju ponovo da provere bebu a meni i ženi kažu da će nam uzeti krv. 

Nakon toga nam saopštavaju da su pomislili da je beba nekim čudom zamijenjena, provjereno je sve, papiri, obilježavanje i krvne grupe. Beba nije bila zamijenjena, bila je od moje žene ali ne i od mene. 

zena-se-poradja-porodjaj-bolnica-830x553

Ja gledam kroz doktorku, ne shvatam šta priča a žena kreće panično da se dere, da viče, pa da plače i urla to nije istina a onda kreće meni kroz suze..

''Izvini molim te''. Od svadbe, radosti zbog iščekivanja deteta, opremanja našeg stana i sobe za bebu je u roku od 1h došlo do potpunog rušenja mog cijelog svijeta..."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA