ISPOVIJEST

"Majka je počela da vara mog oca.."

03.04.2020 - 19:26 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

"Majka je počela da vara mog oca zbog čega je on počeo da pije. Uvijek je bila mrzovoljna jer nikada nije bila zadovoljna svojim životom, čak je i jedan period bila u depresiji zato što je ljubavnik ostavio.

Zbog toga sam uvijek bila zapostavljena, na roditeljske sastanke mi niko nije išao, išla bih u prljavoj odjeći, o skuvanom ručku nakon škole sam mogla samo da sanjam. Niko nikada nije stajao iza mene, što su svi u školi primećivali i stoga me ponižavali, kako djeca tako i neki prosvetni radnici kroz cijelo moje školovanje.

girl16

Često bih kao mala poslije škole išla kod jedinog školskog drugara kojeg sam imala kako bih jela i kako bih bar na trenutak osjetila ljubav i toplinu doma.

Sada imam 27 godina, majka me je još u 14-oj ostavila kod oca alkoholičara sa kojim živim i dan danas jer od minimalca ne mogu da se osamostalim, i često se pitam da li bi mi život bio bolji da su mi i roditelji bili."

Izvor: Ispovesti.com

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!