"SAD JE KASNO!" OGLASILA SE INDINA SESTRA I SAOPŠTILA TUŽNE VIJESTI: Ovo su novi detalji!

04.04.2020 - 18:29 | Show
 

Traži odgovornost!

Indira Indi Aradinović prolazi kroz veoma težak period. Pjevačica se nakon operacije želuca vratila kući, gdje je nastala prava agonija. Počele su mučnine, pojavila se voda u plućima, a što je najgore, pjevačica ništa ne može da jede. Stanje se iz dana u dan sve više pogoršavalo.

edita1

Foto:Printscreen

 Njena sestra pjevačica Edita Aradinović danas se oglašavala o njenom zdravstvenom stanju, a poslednja poruka upućena je ljekaru kod koga je Indi bila na liječenju.

- Doktore da se niste smatrali krivim ne biste snosili troškove bolnice. A sada hoćete da kažete kako ste joj spasili život, a ko joj ga je ugrozio? Nigde nisam željela da svalim krivicu nego da spasim sestru. Da sam željela da svalim krivicu uradila bih to ranije. Ovo ste sve mogli da pričate dok je trajalo. Sada je već kasno. Moje je pravo da koristim prvi put u životu medijski prostor kao javna ličnost ne da bih se bavila vama nego sestrom. Vi imate decu, predpostavljam znate sve - napisala je Edita.

edita2

Foto:Printscreen/Instagram

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!