ISPOVIJEST

"Poludjet ću jer mi je muž žešći ‘seljak’.."

05.04.2020 - 15:39 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

"Poludjet ću jer mi je muž žešći ‘seljak’, pročitajte do kraja prije osuda,radi sve što mu tata i mama kažu,kad dobije odmor on trči da kopa da pravi nešto što ne treba, da troši vrijeme bezveze umjesto da sjedne sa mnom i djetetom.

Njemu je glupo da mi odemo u šetnju sa djetetom,za njega niko ne šeta djecu, odemo možda 1 u 2 mjeseca,nabija na nos kad odemo u prodavnicu da svugde idemo,to je puno kao,krije od ‘mame i tate’kada kupi nešto nama da pojedemo slatko, majka mu mnogo malo pravi hranu bukvalno ostaneš gladan, a niko ne smije da joj kaže.

girl-ss

Ne može žena tj ja da odem u prodavnicu sama, isključivo kolima sa njim, da me čeka,nisam 2 ipo god sjela sama jer je to kao glupo, pijacu ni da čuje, nemam prijatelje jer ne mogu da ih dovedem ovdje, a roditelji su mu iskreno toliko negativni samo o problemima pričaju i politici,takođe mu je glupo da bude u kući sa nama ako mu oni nešto rade ili i ako ne rade, glupo mu je da sjedi.

Toliko me nervira,kad nešto kažem brani njih, nikada u životu mene, kajem se žešće."

Izvor: Komični statusi

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA