UDAJE SE VODITELJICA RIJALITIJA , MLADOŽENJA JE BRATANAC POZNATOG SRPSKOG PJEVAČA Čestitke stižu sa svih strana, TRUDNA JE?

07.04.2020 - 21:26 | Show
 

Nakon što je Slađana Petrušić podijelila vijesti da se uskoro udaje za Dušana Zdravkovića, sada je otkrila kakvu svadbu bi željela da ima.

Petrušićeva je odmah istakla kako je Dušan Zdravković čovjek njenog života:

a83k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtlrjn01eqv8vzgm2y2finjyxyzdkymziowe0owriodyxntq1zjqwmmqucg5nkzmczqooaieaaq

- Nisam se udala, iako su svi pisali o tome. Ali svakako planiram to uskoro da učinim. Shvatili smo da nakon rijalitija nas dvoje ne možemo jedno bez drugog i zbog toga smo stalno zajedno. Nikada nisam vjerovala da ću upoznati nekoga ko je kao i moj otac smiren i odmjeren, ali po svemu sudeći to jeste Dušan - rekla je Slađa, a onda progovorila o velikoj svadbi i trudnoći.

a

- Voljela bih da sam trudna, ali nisam. Nas dvoje svakako radimo na tome. Ja bih voljela što manju svadbu, ako postoji mogućnost samo nas dvoje. No, Dušan je taj koji insistira na velikoj mrsnoj svadbi. Ono što mogu da kažem je da će uskoro naša vjeridba biti pred kamerama, ali za sada ništa ne mogu da otkrivam - izjavila je Slađa i dodala kako želi u izolaciji da provodi što mirnije dane sa svojim, za sada još uvijek, momkom.

Novi.ba/Republika

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!