DARKO LAZIĆ OTKRIO DA ĆE MARINA USKORO POČETI RADITI: Evo kojim poslom će se baviti, KAKVO IZNENAĐENJE

08.04.2020 - 23:17 | Show
 

Darko je morao da plati 80.000 dinara jer je prekršio policijski čas i pokajao se što je sebe doveo u takvu situaciju. Ipak, njemu to nije jedini prekršaj, ima ih ukupno 13, ali on tvrdi da za to ne zna.

"Kažete da pravim ponovo prekršaje, ali ne reći ću vam da ne pravim. To što imam 13 prijava, kako vi tvrdite, za to ne znam na koje mislite. Ne vozim auto bez dozvole, imam vozača koji me vozi", tvrdi Darko, a poslednji u nizu prekršaja bio je onaj kada ga je policija uhvatila na ulici za vrijeme policijskog časa.

"Tako je, zaustavila je policija mog prijatelja i mene. Malo smo zakasnili kada je bio policijski čas. Platili smo kaznu. Više nećemo činiti takve greške. Ovo se dogodilo slučajno", priznao je pjevač.

PRIČA: Stojim u redu na kasi i posmatram sljedeću sliku

Broj jedan za kiosk - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Vrijeme trenutno provodi u rodnom Brestaču, a prije nekoliko mjeseci je imao operaciju želuca i sada je na posebnom režimu ishrane i već je vidno smršao.

"Skinuo sam preko 40 kilograma za manje od dva mjeseca. Zasad je toliko, ali idemo lagano dalje. U planu imam da skinem jo 30 kilograma, što je ukupno 70. Vjerujte da nije nimalo lako, pogotovo što je to režim ishrane na koji treba da se priviknete", izjavio je Lazić koji se nije potpuno oporavio od teške saobraćajke koju je imao 2018. godine.

Darko je planirao da u maju organizuje svadbeno veselje i oženi se vjerenicom Marinom Gagić, ali su planovi morali da se promjene zbog novonastale situacije, a ovo vrijeme njih dvoje koriste da se posvete jedno drugom.

darkolazic

"Sređujemo kuću, najviše se time bavimo u posljednje vrijeme. Najveća preokupacija nam je dijete. Iskreno, dobro je došla izolacija da se više zbližimo. Zato kažem: ljudi, ostanite kod kuće. Što prije da se svi oporave i da se ovo završi, pa da možemo da držimo koncerte i da pjevamo zajedno", priča pevač koji otkriva da će sa Marinom uskoro pokrenuti biznis:

"Marina čuva dijete, nije zaposlena. Planira da se zaposli, a imamo u planu da otvorimo porodični biznis", priča pjevač.

(Blic.rs)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!