ISPOVIJEST

"Živim sa svekrvom, u karantinu smo.."

09.04.2020 - 08:53 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

"Živim sa svekrvom, u karantinu smo, muka mi je svaki dan.

Imali smo mogućnost da živimo odvojeno, prihvatili smo da živimo sa svekrvom iz sažaljenja prema njoj. Najveća greška ikad. Ne može se živjeti normalno u zajednici, najgore je što smo u karantinu.

Ona spava od 18h do 4h, mi se uspavamo poslije ponoći. Počela je namjerno da nas budi u 4, da lupa sat vremena, da kašlje ispred vrata itd.

Muž ju je pitao zašto, a ona je rekla da mi budimo nju jer peremo sudove kad ona spava. Da bih joj izašla u susret, prestali smo da jedemo u to vreme i da pijemo čajeve pred spavanje.

woman

Nije je zadovoljilo i nastavila je. Ne da da sami spremimo obroke, jer kaže da ona zna najbolje. Onda se začuđava što ne jedemo svinju, iščuđava se svakodnevno i tjera muža da to jede. Izaziva sukobe jer se odjednom ponekad izdere na mene zbog razlike u mišljenjima, a ja ćutim.

Rekla sam mužu da ga volim, ali da ne mogu da je trpim i da odlazim kod svoje majke. Nadam se da će odabrati mene kad prođe ovo i da još ima nade da budemo sretni."

HRVAT NA OGRADU OKAČIO OVU PORUKU: Sad ovo dijele svi u REGIONU, SVAKA ČAST DOBRI ČOVJEČE!

Zbog koronavirusa već neko vrijeme vlada nestašica zaštitnih maski i dezinfekcijskih sredstava.

Izvor: Ispovesti.com

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!