CECA BIJESNA NAPUSTILA EMISIJU: Zgrabila telefon sa stola i UZVIKNULA OVU REČENICU, STUDIO ZANIJEMIO (VIDEO)

11.05.2020 - 08:08 | Show
 

Svetlana Ceca Ražnatović napustila je emisiju u kojoj je gostovala i prije nego što se završila, poručujući da "manipulatorske gluposti neće da sluša". Ona je zgrabila mobilni telefon sa stola, ustala, odmahnula rukom i išetala iz studija. 

 "Nijedna moja rečenica da se izvrće ovde... svako će odgovarati za ono što je uradio!" uzviknula je pjevačica u jednom trenutku u "Hit tvitu", a ubrzo joj je i "pala roletna".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CECA BESNA NAPUSTILA EMISIJU! Manipulatorske gluposti neću da slušam! ZGRABILA TELEFON I ODMAHNULA RUKOM! ⁠ ⁠ Svetlana Ceca Ražnatović napustila je emisiju u kojoj je gostovala i pre nego što se završila, poručujući da "manipulatorske gluposti neće da sluša". Ona je zgrabila mobilni telefon sa stola, ustala, odmahnula rukom i išetala iz studija. ⁠ ⁠ "Nijedna moja rečenica da se izvrće ovde... svako će odgovarati za ono što je uradio!" uzviknula je pevačica u jednom trenutku u "Hit tvitu", a ubrzo joj je i "pala roletna".⁠ ⁠ Kada je Jovanović uzviknuo da je pevačica uhapšena jer je za to postojala osnovana sumnja, pa u kratkoj raspravi pokušao i da je nadjača, Ceca se u potpunosti uozbiljila, a onda i odlučila da ode. ⁠ ⁠ "Gledam svoja posla i svoj život! Ma dosta manipulacija! ...Manipulatorske gluposti neću da slušam" rekla je ona pa na izvesno vreme napustila studio. ⁠ ⁠ ZA OSTATAK TEKSTA POGLEDAJTE LINK U OPISU PROFILA ⁠ ⁠ #ceca #srpskamajka #hittvit #tvpink #svetlana #raznatovic #ceda #ldp #sablja #hapsenje #samoizolacija #karantin #nanogica #cedomir #jovanovic #srbija #balkan #zeljko #mitrovic #verica #bradic

A post shared by Kurir.rs (@kurir.rs) on

Kada je Jovanović uzviknuo da je pjevačica uhapšena jer je za to postojala osnovana sumnja, pa u kratkoj raspravi pokušao i da je nadjača, Ceca se u potpunosti uozbiljila, a onda i odlučila da ode.

"Gledam svoja posla i svoj život! Ma dosta manipulacija! ...Manipulatorske gluposti neću da slušam" rekla je ona pa na izvjesno vrijeme napustila studio

.

(kurir.rs)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!